Laatste tips!

Fotospecial-SISK-003

Nu zondag, 19 november, trek jij je loopschoenen aan voor de Liantis Urban Trail Antwerp! Een route van 7 of 12 km door ‘t stad met iconische gebouwen en verborgen plekjes.

Deze 12 ultieme tips brengen je alvast een stapje dichter bij de finish!

 1. Parcours
  Het volledig parcours kan je HIER nog eens bekijken.
  Volg de instructies van onze stewards en respecteer de wegcode. Het parcours is niet verkeersvrij, loop op het voetpad op de plaatsen waar verkeer rijdt.
 2. Startnummer + T-shirt afhalen
  Op vertoon van je e-ticket kan je op zondag 19 november je borstnummer en T-shirt afhalen aan de inschrijvingszone in de PIVA (Desguinlei 244, 2018 Antwerpen). Gelieve jouw T-shirt op te halen alvorens je start, want de T-shirtstand sluit om 13u.
  Geen e-ticket ontvangen? Check dan zeker de spamfolder van je mailbox of passeer de dag zelf even langs de helpdesk. Ben je ingeschreven via een groep? Volg dan de instructies van de groepsverantwoordelijke.
 3. Wisselen van wave?
  Je kan altijd in een latere startwave starten. De laatste wave vertrekt om 11u20. Vroeger starten is echter niet mogelijk.
 4. Wat vind ik zondag waar?
  Locatie van de inschrijvingen, start, finish, toiletten, bewaarplaats sporttassen … het ligt allemaal op, rond en vlakbij het Provinciaal Instituut PIVA (Desguinlei 244, 2018 Antwerpen).
 5. Bereikbaarheid
  De PIVA ligt op 10 minuutjes stappen van station Antwerpen-Zuid. We zien jullie dus liefst met het openbaar vervoer of de fiets komen. Let op! Er zijn weinig tot geen parkeeropties in de buurt van start en finish. Bekijk HIER de uitgebreide mobiliteitsinfo.
 6. Opbergruimte sporttassen
  Er zijn kleedkamers én een opbergruimte voor je sporttas voorzien. Opgelet: Losse kledingstukken of plastic zakken worden niet aanvaard. Zorg dus dat je een goed sluitende (sport)tas meebrengt om je spullen in te steken.
 7. Let’s go green!
  Je dorst lessen onderweg? We voorzien geen wegwerpbekertjes aan de bevoorradingsposten van de Liantis Urban Trail Antwerp. Je kan er natuurlijk wel je eigen drinkbus of herbruikbare beker bijvullen. Nog op zoek naar een groen alternatief? Koop ter plaatse (aan de helpdesk) een handige opvouwbare beker voor maar €3.
 8. Gezond sporten
  Sporten is leuk en gezond. Wees echter steeds verstandig, luister naar je lichaam en hydrateer voldoende, ook voorafgaand aan je wedstrijd! Zowel onderweg als aan de aankomst is er voldoende water en/of sportdrank aanwezig.
 9. Finish
  Aan de finish word je verwend met allerlei lekkernijen, zoals een Melkunie PROTEIN ijskoffie, een Aquarius, een FULFIL vitamin & protein bar en en flesje Tripel d’Anvers.
 10. Honger na het sporten?
  Ten voordele van ‘De Warmste Week’ verkoopt de PIVA heerlijke broodjes buikspek. De cursisten van CVO Vitant van het éénjarig traject Horeca zorgen voor een vegetarisch alternatief met een smakelijk soepje.
 11. Inschrijven ter plaatse
  Het is NIET mogelijk om ter plaatse nog in te schrijven. Online inschrijven kan tot en met zaterdagavond 18 november om 23u59.
 12. Have fun!
  Misschien wel de ultieme tip die we je kunnen meegeven. Geniet van je deelname!

Tot zondag!

Organisatie Liantis Urban Trail Series

Deel dit bericht

Save the date

17/11/2024