Locaties

PIVA

Het Provinciaal Instituut Antwerpen startte 85 jaar geleden als een slagersschool, maar tegenwoordig is het PIVA veel meer dan dat. Het is een enorme campus waar ook toekomstige bakkers worden klaargestoomd en opleidingen hotel en toerisme gevolgd kunnen worden.

Olympisch zwemcentrum Wezenberg

Een primeur op het parcours tijdens deze tiende editie: Olympisch zwemcentrum Wezenberg. De Liantis Urban Trail loopt voor de eerste keer door het alombekende zwembad! 

Provinciehuis

14 verdiepingen en 310 trappen, ben jij klaar voor de passage door het Provinciehuis? Boven geniet je van een prachtig uitzicht over Antwerpen! Geen nood, we voorzien een snellere doorgang voor de niet-klimmers onder jullie.

DE SINGEL

Wat een locatie! Op zondag 19 november opent kunstsite DE SINGEL International Arts Centre zijn deuren voor jullie. Van grote internationale namen, tot jonge beloftevolle ontdekkingen, hun programma is er voor jong én oud. Een unieke kans om door een architecturale parel te lopen, verwacht je aan artistieke verrassingen op je pad.

Colruyt Antwerpen-Zuid

Rechtdoor bij de versafdeling, dan linksaf bij de droge voeding en even stoppen bij de huishoudproducten. Tijd voor je wekelijkse boodschappen tijdens de Liantis Antwerp Urban Trail! Colruyt Antwerpen-Zuid opent éénmalig op zondag zijn deuren voor jullie.

Crowne Plaza

Een gevestigde waarde in Antwerpen: het Crowne Plaza. Het gebouw dateert al van midden jaren 60 en is een creatie van de beroemde architect Léon Stynen. Van de hoofdingang door de congreszaal naar het zwembad. Geniet van je ‘kort verblijf’ in het bekende hotel.

Antwerp Expo

Nog een primeur voor de Liantis Antwerp Urban Trail: Antwerp Expo! Van 1971 tot 2019 was het de thuisbasis van de jaarlijkse Boekenbeurs. Anno 2023 is het nog steeds de perfecte locatie voor elk evenement. Loop je mee binnen op 19 november? Wij zorgen voor de nodige sfeer én spektakel!

YUST

Een overnachting koppelen aan de Liantis Urban Trail Antwerp? We’ve got you covered! Na het Crowne Plaza loop je op zondag 19 november ook door YUST Antwerp. Hotel, hostel en een flexibele woonplaats, YUST heeft het allemaal!